header

Welkom bij HaLuBV

HaLu creëert innovatieve producten voor de wellness branche, producten die de kwaliteit en het comfort verhogen, producten die onderscheidend zijn en een onvergetelijke ervaring bieden.

HaLu: your business’ future in wellness

Sauna hoofdsteunen

sauna

Een sauna-hoofdsteun met vier schotels op een voetje dat dat zich naar ieders hoofd vormt. Het heet een saunakussen en zo voelt het ook. De schotels zorgen ervoor dat je nek en schouders ontspannen blijven en je hoofd comfortabel zacht ligt. Leverbaar in diverse designs.

Lees meer

Sauna rugsteunen

sauna

Sauna rugsteunen voor comfortabel gebruik terwijl u in de sauna zit. Alle types rugsteunen zijn ergonomisch ontworpen en vormen zich naar ieders rug, zodat het u een ultiem ontspannen lichaamshouding geeft in de reguliere sauna of infrarood cabine.

Lees meer


Beauty/massage

massage

De HaLu Spa Table is een multifunctionele behandeltafel voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Een compacte totaaloplossing waarbij ook stomen en afspoelen op de tafel plaatsvindt.

Lees meer

Massage/hammam

beauty

Comfort en gemak tijdens een massage behandeling of een hammam sessie. Het achterhoofd, de hals en de schouders zijn geheel onbelast en hierdoor kan de behandeling moeiteloos worden uitgevoerd tijdens een massage. De hammam uitvoering is uitermate geschikt voor gebruik op natte plaatsen zoals Turks stoombad en hammam.

Lees meer

Zonnebank

zonnebank

Ontspannen met je hoofd in de goede positie onder de zonnebank liggen? Door het revolutionaire HaLu-principe is het nu mogelijk en nog comfortabel ook. Geen witte strepen meer in de hals of eenzijdige bruining. Ook niet als je in slaap valt.

Lees meer

HaLu video


Dealer worden?

Stuur dan een email naar: info@halubv.com of neem telefonisch contact met ons op.

HaLuBV op Twitter!

Volg HaLu BV op twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf!

HaLu world wide patented
HaLu team