header

Welkom bij HaLuBV

HaLu creëert innovatieve producten voor de wellness branche, producten die de kwaliteit en het comfort verhogen, producten die onderscheidend zijn en een onvergetelijke ervaring bieden.

HaLu: your business’ future in wellness

Sauna

sauna

Een sauna-hoofdsteun met vier schotels op een voetje dat dat zich naar ieders hoofd vormt. Het heet een saunakussen en zo voelt het ook. De schotels zorgen ervoor dat je nek en schouders ontspannen blijven en je hoofd comfortabel zacht ligt.

Lees meer

Hammam

hammam

Deze uitvoering is volledig van kunststof gemaakt. Hierdoor is het ultermate geschikt voor gebruik in het Turks stoombad en de hammam. Het kussen is waterproof en vaatwasserbestendig.

Lees meer


Beauty/massage

massage

De HaLu Spa Table is een multifunctionele behandeltafel voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Een compacte totaaloplossing waarbij ook stomen en afspoelen op de tafel plaatsvindt.

Lees meer

Beauty/massage

beauty

Comfort en gemak. Het achterhoofd, de hals en de schouders zijn geheel onbelast en hierdoor kan de behandeling moeiteloos worden uitgevoerd. Een pluspunt voor de behandelaar is het feit dat het hoofd zonder extra inspanning in de gewenste positie kan worden gelegd.

Lees meer

Zonnebank

zonnebank

Ontspannen met je hoofd in de goede positie onder de zonnebank liggen? Door het revolutionaire HaLu-principe is het nu mogelijk en nog comfortabel ook. Geen witte strepen meer in de hals of eenzijdige bruining. Ook niet als je in slaap valt.

Lees meer

HaLu video


Dealer worden?

Stuur dan een email naar: info@halubv.com of neem telefonisch contact met ons op.

HaLuBV op Twitter!

Volg HaLu BV op twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf!

HaLu world wide patented
HaLu team