header

Massage kussen

Tevens geschikt voor Hammam doeleinden

 

Met zijn vier flexibele, ronde steunen biedt het HaLu-kussen veel voordelen voor het gebruik bij beauty en massage behandelingen. Omdat het HaLu-kussen op een voetje staat en de schotels zich vormen naar het hoofd, blijven nek en schouders vrij. Je merkt nauwelijks dat er iets onder het hoofd ligt, maar het hoofd wordt dusdanig opgetild dat het zorgt voor een comfortabele lichaamshouding. Je glijdt er niet van af en de druk vanaf het hoofd in plaats vanaf de schouders voorkomt dat het kussen verschuift. Het hoofd ligt als het ware in een holling, waardoor het hoofd niet omrolt en blijft liggen in de stand zoals je het hoofd weglegt. De nekspieren kunnen volledig ontspannen.

 

hammamkussen_kunststof

 

 

Massage kussen

Met het HaLu massage kussen zijn het achterhoofd, de nek en de schouders  geheel vrij waardoor de behandelaar zijn massage eenvoudig kan uitvoeren. Daarnaast kan het hoofd over de schotels gekanteld worden waardoor het zelfs mogelijk is om de spieraanhechtingen op het achterhoofd te masseren zonder het hoofd op te hoeven tillen. Voor meer informatie over het gebruik van dit kussen, kijk op de ondersteuning pagina bij instructiemateriaal.

 

 

 

Hammamkussen-grijze-achterHammam kussen

Omdat het kussen volledig uit kunststof is gemaakt, is het uitermate geschikt voor gebruik op natte plaatsen zoals het Turks stoombad en de Hammam. Het zorgt ervoor dat je nu ook comfortabel kunt liggen op deze plaatsen, waar er altijd een harde ondergrond is.

 hammammodel