header

Sauna rugsteunen

Zitten in de sauna is vaak niet zo comfortabel. Daarom heeft HaLu twee type rugsteunen ontwikkeld voor een comfortabel gebruik in de sauna. Zij kunnen gebruikt worden in de Finse sauna en tevens in de infrarood cabine. De basis van de rugsteun is om ondersteuning te geven aan je rug en hoofd zonder enige drukpunten te voelen. De rugsteun is ergonomisch ontworpen en vormt zich naar ieders rug, zodat het u een ultiem ontspannen lichaamshouding geeft in de reguliere sauna of de infrarood cabine.

De kleine rugsteun, alleen voor uw rug, en de grote rugsteun met hoofdsteun zijn beide verkrijgbaar in Espen en Red Cedar. De houten HaLu rugsteunen zijn de ultieme rugleuningen voor het gebruik in de sauna. Steeds meer mensen weten van het bestaan van onze producten en genieten van het comfort en de ergonomie ervan. Volgens veel mensen zijn de houten HaLu rugsteunen de meest comfortabele rugsteunen van de gehele wereld

 

Beide grote + kleine rugsteun b

 

kleine rugsteun zijkantkleine rugsteun espen + red cedarrelaxfoto bgrote rugsteun red cedar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna rugsteun met infrarood

Halu heeft naast de reguliere rugsteunen ook een rugsteun ontwikkeld met ingebouwd infrarood voor gebruik in de sauna. Uiteraard kunt u het ook op ieder andere gewenste locatie gebruiken. Het is een losse rugsteun die tegen iedere gewenste achtergrond geplaatst kan worden. De stekker werkt op 220V. U plaatst de stekker in het stopcontact, zet de schakelaar aan en u geniet van de infrarood straling terwijl u in de juiste ergonomische houding zit.

De basis van deze rugsteun is om u ondersteuning te geven in uw rug en aan uw hoofd zonder enige drukpunten te voelen. De rugsteun is ergonomisch ontworpen en past zich aan naar ieders houding zodat het u een ultiem ontspannen lichaamshouding geeft. De rugsteun met ingebouwde infrarood is verkrijgbaar in de grote uitvoering met geintegreerde hoofdsteun, houtsoort Espen. De houten HaLu rugsteunen zijn uiterst comfortabele rugsteunen voor sauna gebruik. Steeds meer mensen maken kennis met onze producten en genieten van het comfort en ergonomie. Al de gebruikte houten materialen voldoen aan dezelfde hygiƫne-eisen als van de traditionele sauna banken.