header

Updates

23 Juni, 2017 -  Nieuwe produkten

Onze ontwikkelings-afdeling heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten ; het resultaat zijn 5 nieuwe produkten .  We hebben onze hoofdsteunen inmiddels in  een nieuw jasje gestoken, een modernere versie bedacht en bieden deze nu dus ook in 2 nieuwe designs , namelijk rechthoekig en vierkant .  Daarnaast zijn ook ergonomische rugsteunen ontwikkeld , zowel een kleine versie voor ondersteuning van alleen de rug als ook een grote versie met hoofdsteun geintegreerd en een rugsteun met ingebouwd infrarood .  Voor meer informatie zie de produktenpagina’s.

5 Juni, 2013-Lees hier meer over onze nieuwste producten en probeer de kussens eens uit om het comfort te ervaren :nieuwsbrief mei 2013


3 Januari, 2012 - Beste Wensen

Bij deze wensen wij iedereen, en in speciaal onze relaties en de gebruikers van onze hoofdsteunlijn een gelukkig 2012 en goede zaken toe!

21 December, 2011 - Eigen Logo

Sinds kort is het mogelijk om onze kussens met uw eigen logo te krijgen.
Houdt er wel rekening mee dat hier een minimale order grootte tegenover staat,
en de levertijd hierdoor ook een stuk langer zal zijn.

19 December, 2011 - Wellness Pearl

Met grote trots presenteren wij onze exlusieve spa behandeltafel. Bekijk nu de vernieuwde pagina over de Wellness Pearl, onder het kopje producten. Voor meer info over dit product vragen wij u contact op te nemen met de Marketing en Sales afdeling.

7 December, 2011 - Nieuwe Verkopers en Gebruiker

In de laatste weken zijn er weer een hoop dealers en gebruikspunten bijgekomen. Door heel Europe hebben wij zo’n 10-tal nieuwe dealers en groothandels. Daarnaast hebben in Duitsland, Nederland en België ook weer een x-aantal thermen spa en sauna-complexen onze hoofdsteun in gebruik genomen. Kijk onder het kopje gebruikers voor de dealer of het spa centrum bij u in de buurt.

8 November, 2011 - Aquanale Köln

De Aquanale in Köln lijkt tot dusver een uitstekende beurs te zijn geweest. Voor degene die het gemist hebben, hier onder een sfeer impressie van onze stand. Iedereen die ons heeft bezocht, hartelijk dank voor de getoonde interesse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 Oktober, 2011 - Nieuwe Verpakkingen Saunakussens

De nieuwe verpakkingen voor de sauna kussens zijn gearriveerd. Tenzij anders besproken, worden de kussens vanaf heden in deze verpakking geleverd.

14 Oktober, 2011 - Nieuw! Promotie Banners

Vanaf heden hebben wij roll-up banners ter beschikking voor de promotie van onze kussens. Er zijn 2 verschillende modellen – Sauna en Beauty – in zowel Duits, Engels en Nederlands. Deze banners zijn beschikbaar voor al onze vaste klanten. Als u geinteresseerd bent in een banner voor uw eigen promotie, neem even contact met ons op.

13 Oktober, 2011 - Nieuw! Espen Kussens

Nieuw in ons assortiment, het sauna kussen in Espen hout. Op de product pagina waren ze al een aantal weken te bekijken
en vanaf 20 Oktober zullen deze kussens daadwerkelijk leverbaar zijn aan onze afnemers. Dit kussen is de nieuwe standaard variant van onze sauna kussens. Het Espen is erg mooi licht van kleur en heeft een zeer gaaf oppervlak. Uiteraard hebben ze dezelfde functionaliteit als de andere houten kussens.

7 Oktober, 2011 - Social Media

Onderaan iedere pagina kunt u de links naar onze sociale media vinden. Op onze YouTube pagina vind u alle filmpjes van onze kussens. Daarnaast kunt u ons volgen op Twitter en op de hoogte blijven via Facebook en LinkedIn.

30 September, 2011 - Awards

Het kunststof HaLu kussen heeft eind 2009 de derde prijs gewonnen tijdens de Innovation Award wedstrijd op de “Professional Wellness Grant” in Kortrijk, Belgie. Het houten HaLu kussen heeft begin 2011 de Award ‘Biggest Eyecatcher’ gewonnen op de “Spatex Fair” in Brighton, Engeland.

1 September, 2011 - Nieuw! Instructie materiaal voor Massage Kussen

Vanaf heden is er digitaal en hard-copy instructie materiaal beschikbaar voor de massage kussens. Deze A5 flyer beschrijft en illustreert het optimale gebruik van dit kussen voor de behandelaar. Dit instructie materiaal is beschikbaar in 4 talen (NL, EN, FR, DU) en is te downloaden vanaf de pagina ‘Ondersteuning’. Tevens wordt de flyer in hard-copy bijgeleverd bij elke bestelling van de massage kussens.

1 Augustus, 2011 - Nieuwe Verpakkingen voor het Sauna Kussen ontwikkeld

Voor in de retail business van onze sauna kussens is er nieuw verpakkingsmateriaal ontwikkeld. Hierboven ziet u alvast een voorbeeld, inclusief de disclaimer, product informatie en overdozen. De kussens zullen standaard in deze verpakking worden geleverd vanaf Oktober.

1 Januari, 2011 - Nieuw! Solarium Kussen

Vanaf heden is er ook een kussen volgens het HaLu principe beschikbaar voor onder de zonnebank/ in het solarium. Dit kussen is qua design net wat anders dan de andere HaLu kussens, maar biedt net zo’n groot comfort. Met dit kussen kan men heerlijk ontspannen tijdens een zonne-sessie, terwijl men een egale bruining geniet.

5 November, 2010 - Nieuwe exclusieve IR-cabine nu ook voorzien van ADSK kussens 
Vandaag wordt de nieuwe Infra-Roodcabine met 6 comfortabele ligplaatsen in gebruik genomen bij Wellness Center Molenhoeve in Lier, België. Deze prachtige, exclusieve cabine is uiteraard voorzien van onze ADSK kussens. Kom gerust even kijken !

11 Juni, 2010 - Nieuw! Anti-Diefstal-Sauna-Kussen

Na veel positieve reacties te hebben ontvangen tijdens de testperiode, is dit nieuwe kussen nu verkrijgbaar voor alle sauna’s. Het principe van het kussen is hetzelfde als het standaard Abachi kussen, namelijk gebaseerd op 4 holle schotels en voorzien van de Halu scharnieren. Het verschil is echter de onderplaat, die veel groter is waardoor het kussen niet zo gemakkelijk meegenomen kan worden.

17 November, 2009 - Nieuw! holle schijven voor alle sauna, hammam and massage kussens

Vanaf nu worden alle HaLu kussens geleverd met holle schijven. Hiermee wordt het ligcomfort naar een nog hoger niveau getild. Een andere verbetering op alle modellen zijn de nylon scharnieren die voor een betere werking van de schijven zorgen. Tevens bevordert dit de hygiene van het kussen. De nieuwe nylon scharnieren zijn nog beter bestand tegen warmte en vocht.

15 November, 2009 - Nieuw! Het kunststof HaLu kussen

Dit nieuwe product van HaLu geeft u de unieke eigenschappen van de houten kussens, maar tegelijk een verhoogde hygiene voor in Turkse stoombaden of hammam en tijdens massages of solariumkuren. De kunststof versie van het HaLu kussen is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens hammam, massages en bezoek aan stoombaden zoals het Turks stoombad. Doordat het kussen van kunststof gemaakt is, kan het zeer goed tegen water en andere vloeibare middelen zoals massageolie e.d.

Velen hebben thuis een zonnebank of solarium, ook daar is de toepassing van het kunststof kussen een ideale oplossing, en wordt het een echte ontspanning tijdens deze sessies. Het kunststof HaLu kussen heeft de derde prijs gewonnen tijdens de Innovation Award wedstrijd op de ” Professional Wellness Grant” in Kortrijk, Belgie.